BOV IF BADMINTON

Velkommen til Bov IF badminton og bordtennis

Hos Bov IF Badminton og bordtennis er vi stolte af at byde dig velkommen til vores store og engagerede fællesskab. Vi har over 100 medlemmer, der hver uge mødes for at dyrke vores fælles passion for badminton og bordtennis i vores to haller, Grænsehallen og Lyreskov Hallen. Selvom der nu også er kommet paddelbaner i Hal 2, stopper det os ikke fra at nyde badminton.


Vi tilbyder træning for alle aldersgrupper og niveauer: ungdomstræning, seniortræning og 65+ træning. Vores dygtige og venlige trænere er altid klar til at hjælpe dig med at nå dine mål, hvad enten du er nybegynder, der vil lære spillet, eller en erfaren spiller, der ønsker at konkurrere. Vores ungdomstrænere vil vildt gerne hjælpe dig, de er glade for at se at i forbedre jer. Men mest af alt, at i har det sjovt på banen. Trænerne er særligt engagerede og altid til stede for at støtte dig, hvis du har problemer.

Vores fællesskab er noget helt specielt. Mange medlemmer beskriver det som et andet hjem, hvor de føler sig trygge, støttede og glade. Vi er mere end bare en klub; vi er et sted, hvor venskaber opstår, og hvor vi støtter hinanden gennem både sejre og udfordringer.

Derudover tilbyder vi også baneleje, så du kan invitere familie, venner eller hvem som helst med til at nyde badminton i din fritid. Så hvorfor ikke tage en pause fra hverdagens stress og få lidt motion og sjov på banen?

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Bov IF Badminton – et sted, hvor du kan udvikle dine badmintonfærdigheder, møde nye venner og blive en del af et fantastisk fællesskab.

Skriv til klubben

Kommentarer, forslag og spørgsmål - skriv her.

Diverse

Bov IF Badmintons Facebook gruppe


Kom ud og spil i de åbne turneringer. Du finder en oversigt over turneringer i nærheden her:

Turneringer i Sønderjylland


Turneringer i hele landet